United

Aha, sen senaste inlägget har United då spelat två matcher, dels mot Marseille  CL, dels mot Bolton i ligan. Jag såg ingen av matcherna då jag var på konserter båda dagarna.
*
*
I vilket fall som helst, United slog Marseille med 2-1 efter två mål av Chicharito, och Bolton betvingades med 1-0 efter ett sent mål av Berbatov, trots att Evans gått fult in i en tackling mot Stuart Holden och blivit utvisad (att han blir avstängd flera matcher är ju dock bara positivt för United...). Synd om Holden dock.
*
*
United lottades mot Chelsea i nästa omgång av CL. Tuffa matcher att vänta.
*
Patrice Evra får under landslagsuppehållet som kommer chansen att återvända till Les Bleus efter det pinsamma uttåget ur VM. På tiden, tycker jag, då även om Evras och övriga spelares beteende inte var världsbäst så ska största skulden ligga på pajasen Domenech och det franska förbundet. Evra har alltför stora kvalitéer på planen för att Frankrike ska kunna hålla honom utanför truppen.
*
Rykten om att Shakhtar Donetsk's brasilianska mittfältsäss Douglas Costa skulle vara aktuell för United har intensifierats sedan denne sågs på läktaren i matchen mot Bolton. Han sitter dock på ett flerårskontrakt och skulle kosta uppemot 20 miljoner Euro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0