Transferrykten...

*
Inter's president Moratti har bekräftat att Uniteds intresse för mittfältsstjärnan Wesley Sneijder är allvarligt. Man kommer dock inte släppa Sneijder utan strid, så det kan bli en dyr affär för United om man försöker.
*
*
Såväl Everton's Jack Rodwell som Sunderlands Jordan Henderson är två namn som nämns väldigt ofta när man talar om vad United ska värva, men varken Moyes eller Bruce verkar vara intresserade av att sälja. I och med att det är Engelska spelare lär United få betala ett rejält överpris för att få loss ynglingarna.
*
Dock kan man sannolikt få loss Henderson utan större problem om man är villiga att offra Welbeck i en bytesaffär. Vilket troligen inte vore värt det, enligt mig. Welbeck har en framtid i United. Det har även ryktats om att Welbeck och/eller Wes Brown skulle kunna övertyga Moyes om att Rodwell bör få flytta...
*
Även Charlie Adam har ryktats fått Sir Alex ögon på sig, men där handlar det nog främst om det faktum att Holloway förmodligen gett upp hoppet om att kunna behålla Adam till nästa säsong samtidigt som Uniteds mittfält behöver förnyas.
*
Det är 99% säkert att Owen Hargreaves lämnar i sommar, samtidigt som Scholes kan sluta och spelare som Kuszczak och Owen också sannolikt försvinner. Väldigt mycket rykten tyder på att Gibson's och Obertan's United-kärriärer kan närma sig sitt slut. Wes Brown har enligt medier haft en konflikt med Sir Alex och vill flytta, men det är nog något man får ta med en nypa salt, då liknande rykten uppkommit förr, men Brown har ändå förblivit lojal mot United.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0