Man Utd news


*
Patrice Evra skrev i dagarna på ett nytt kontrakt som sträcker sig fram till sommaren 2014. En viktig förlängning för United då Evra är en mycket viktig spelare för klubben.
*
Tydligen kommer Giggs, Park och Valencia missa matchen mot Marseille imorgon samtidigt som Obertan och Bebé gjorde riktiga plattmatcher mot Crawley. Så man kan alltid undra hur United ställer upp, då Nani är den enda friska yttermittfältaren med ens skuggan av form i truppen. Fabio eller Evra som vänsterytter?
*
Även Ferdinand, Evans och Anderson (vars skada enligt Daily Mail ska innebära 2 månader frånvaro) missar matchen, men det är inte lika farligt. Evans hade aldrig fått spela ändå och Smalling har ersatt Ferdinand fint på sistonde, samtidigt som det är troligt att Scholes/Fletcher startat på innermittfältet ändå.
*
*
På något vänster har bl.a. Aftonbladet lyckats vinkla det som att Bebé riskerar "att får sparken" efter floppen mot Crawley. Detta baserar de på kommentaren "Vi har några spelare som inte förstår vad FAcupen handlar om" av Sir Alex Ferguson. Okej för att vilken idiot som helst TYCKER att Bebé borde ligga i farozonen att säljas i sommar efter den extrema plattmatch han stod för, men att skriva att han riskerar sparken? Qué? Det är bara löjligt. Det är en sak att vinkla en kommentar, en helt annan att läsa ett helt kapitel mellan två rader och dra slutsatser som inte ens Einsteins relativitetsteori kan förklara.
*
*
Real's president Florentino Perez har tydligen öppnat för att Real ska värva Wayne Rooney och Cesc Fabregas i sommar. Sannolikheten för att någon av dem går till Real? Nån som gillar att räkna i tusendels procent? Ingen? Nähä.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0