Lite aktuellt & nyheter

*
Enligt Daily Mail så ska tydligen Sir Alex vilja hämta Luka Modric till Manchester United. 35 miljoner pund är den summa som nämns. Spontant så tycker jag att det låter tveksamt. För det första så har Spurs byggt ett starkt lag som både imponerar i CL och utmanar seriöst om CL-platser i ligan. För det andra så är Modric en nyckelspelare för Spurs, och har tillhört dem sen 2008. Att gå från Spurs som han vet exakt sin roll i och som håller på att bygga något bra, till Manchester United där han sannolikt inte alls skulle få samma framträdande roll... Visserligen är han anpassad till det Engelska spelet, men hur troligt är det egentligen att Modric lämnar Spurs? Han har dessutom kontrakt till 2016. För många faktorer som ser negativa ut för att övergången ska bli av. Att Modric är en spelartyp United verkligen saknar (en offensiv och kreativ mittfältare) är det inga tvivel om, men det är många hinder i vägen.
*
*
Arsenal tog idag och följde Uniteds exempel när man mot Leyton Orient från League One bara lyckades få 1-1, då Orient kvitterade med en minut kvar. En otrevligt kalldusch som innebar omspel för Arsenal. Om Arsenal vinner omspelet mot Orient så väntar United i nästa omgång av FA Cupen.
*
*
Enligt Uniteds hemsida har Sir Alex Ferguson efter matchen mot Crawley indirekt sågat sina spelare då han sagt att Crawley förtjänade oavgjort och att vissa spelare "kanske inte förstår vad det innebär att spela FA Cup-fotboll". Man får anta att kängan främst riktade sig mot kantflopparna Obertan och Bebé som båda stod för relativt värdelösa insatser. Obertan var obetydligt bättre än Bebé som inte hade ett enda rätt på hela matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0